Efekti Kader, banorja e re që ka trazuar ujërat në Big Brother VIP Kosova 2

Kaderi është banorja më e re e Big Brother VIP Kosova, e cila të premten u bë pjesë e shtëpisë.

Ajo ka qenë një banore që ka trazuar ujërat në Big Brother VIP Kosova 2.

Që në hyrje të saj, ka pasur shumë reagime nga vajzat e shtëpisë dhe sonte në Prime është shfaqur klipi me reagimet e plota të tyre.