Edona rri edhe në shtëpi e veshur bukur dhe e feniratur, po duket si një zonjë e vërtetë

Edona Llalloshi është një ndër këngëtaret më të njohura të estradës shqiptare.

Ajo nisi karrierën shumë vite më parë dhe për një kohë të gjatë ka qenë pjesë shumë aktive e skenës muzikore shqiptare.

Edona tani është më pak e pranishme në skenë, mirëpo është shumë aktive në rrjete sociale.

Në fotografinë e fundit, ajo shihet se edhe në shtëpi po rri e veshur dhe e rregulluar bukur.