Edona me lëvizje provokuese prapa xhamit, Ganiu: A pret deri t’i del agës pensioni?

Teksa banorët e Big Brother VIP Kosova po këndonin, Edona po bënte lëvizje provokuese nga prapa xhamit.

E të gjithë e vërejtën dhe qeshnin me lëvizjet që i bënte ajo.

E Ganiu i bëri Edonës një pyetje interesante.

“A pret deri sa t’i del agës pensioni?”, ka ngacmuar pak Ganiu.