Edona James i befasoi të gjithë me rrëfimin e saj, paska qenë fetare, paska falur namaz

Edona James ka treguar se është falur shumë shpesh.

Teksa po diskutonte me Adrin, ajo tha se i di të gjitha duatë, madje zbuloi se çka i kanë thënë shumë myslimanë.

“Ti je haram, ki me hy në xhehenem” – këto ishin disa nga fjalët që ajo ka pranuar nga njerëzit.

Ndërkohë, Adri i tha se duhet të vazhdojë me faljen pasi lidhjen e saj dhe të Zotit nuk e di askush.