E ka bërë vetën si ‘barbi’, Engji nuk po njihet më me këto ndryshimet që ka bërë

Është Engjellusha Salihu që do të jetë shumë e pranishme në programet festive të vitit të ri.

Engjellusha është pjesë e disa projekteve dhe kudo po duket mjaftë bukur e elegante.

Ajo që vihet re qartësi, është ndryshimi i madh i këngëtares në pamjen e jashtme.

Kështu dhe kaq bukur nuk e kemi parë ndonjëherë më herët Engjellusha Salihun, të bijen e Shyhretes.