E dashuruar ‘kokë e këmbë’, Albina i kushton këngë burrit në njëvjetorin e martesës

Albina Kelmendi i kushton këngë bashkëshortit në përvjetorin e parë të martesës

Këngëtarja Albin Kelmendi i ka bërë bashkëshortit të saj një dhuratë të veçantë për përvjetorin e parë të martesës së tyre.

Ajo mbrëmë ka publikuar një këngë kushtuar partnerit të saj, Valonit.

Projekti quhet “Krejt veten”, dhe flet për dashurinë e madhe të çiftit.