E bëri gjysh, por sot Fifi bën një gjë shumë të veҫantë për babain e saj

Këngëtarja njohur Fifi ka ndarë disa momente nga ditëlindja e babait të saj.

Fifi në publik ka treguar se babi saj është shumë i rëndësishëm për të, dhe nuk mungoi urimi për ketë ditëlindje, duke i uruar më të mirat për të.

“Gëzuar ditëlindjen barbalushi jem u gëzofsh krejt jetën, Te duam shumë” ka shkruar ajo.