Duda Balje vishet me komplete të bukura, po duket tamam si një zonjë e vërtetë

Deputetja e Kuvendit, Duda Balje është shumë aktive edhe në rrjetet sociale.

Ajo bën postime të ndryshme dhe të shumta në llogaritë e saj.

Në fotografinë e fundit, ajo shihet e veshur me komplete ngjyrë portokalli.

Duda e veshur me këto komplete po duket tejet bukur.