Donika s’po ua lëshon rrugën adoleshenteve, kaq e re po duket e veshur me ‘miniq’

Donika Kada-Bujupi duket se është admiruese e natyrës dhe ecjes.

Këtë na e dëshmon vet ajo me postimet e saj në rrjete sociale që po ti shihni do të mahniteni.

Nga largimi i saj për një kohë ajo nisi të kujdeset më shumë për pamjen, fizikun e saj dhe të cilin arriti ta ndryshojë e të bëhet me trup modeleje.

Kjo arritje erdhi krejt fal ecjes dhe aktiviteteve fizike.