Degradon debati mes Shqipës dhe Edonës, i thonë ato për të cilat nuk flitet në publik (VIDEO)

Ka degraduar debati mes dy banoreve të Big Brother VIP Kosova, Shqipes dhe Edones.

Ato kanë kaluar deri në ofendime në debatin e tyre.

“Kqyre veten po e keqe je”, i është drejtuar Edona, Shqipes.

“Pise. Ti je imitimi më i keq i njerëzve”, ia ka kthyer Shqipja, Edonës.