Dafina Zeqiri zëvëndëson DJ Geek me emrin e njohur të estradës

Dafina Zeqiri dhe DJ Geek përveç raportit sentimental kanë pasur dhe një bashkëpunim të veçantë profesional.

Pas koncertit të fundit me artisten më 30 gusht, Geek, njoftoi se do të vazhdojë aktivitetin e tij i pavarur.

Dafina tashmë ka një emër që do të zëvëndësojë DJ Geek.

Është zyrtare. Duam t’i urojmë mirëseardhje publikisht anëtarit tonë më të ri, DJ Dandara në familjen tonë”, thuhet në njoftim.