Bora Zemani tamam nuse për shtëpi, ka vizituar vendlindjen e burrit dhe kaq bukur është rregulluar

Bora Zemani është njëra ndër moderatoret më të njohura dhe më të dashura për publikun.

Ajo me çdo postim të saj e merr vëmendjen e ndjekësve të saj.

Bora Zemani është shumë aktive në rrjetet sociale, me postime të ndryshme.

E së fundmi Donaldi asaj i ka propozuar martesë, e mënjëherë pas kësaj, ajo ka vizituar vendlindjen e burrit të saj.