Bora Zemani është lodhur shumë nga puna e tepërt, por Donaldi në këtë formë ia heq lodhjen

Bora Zemani është njëra ndër moderatoret më të njohura dhe më të dashura për publikun.

Ajo me çdo postim të saj e merr vëmendjen e ndjekësve të saj.

Bora Zemani është shumë aktive në rrjetet sociale, me postime të ndryshme.

Në fotografinë e fundit ajo ka treguar se është lodhur nga puna e gjatë, por Donaldi ia hoqi lodhjen me një puthje.