Bora Zemani dhe Donaldi po bëhen prindër, Bora e zbulon shtatzëninë njëjtë si Kiara

Bora Zemani është njëra ndër moderatoret më të njohura dhe më të dashura për publikun.

Ajo me çdo postim të saj e merr vëmendjen e ndjekësve të saj.

Bora Zemani është shumë aktive në rrjetet sociale, me postime të ndryshme.

Në fotografinë e fundit me Donaldin, ajo shihet se e ka fshehur barkun me një fletë të bardhë, që duket si një formë e zbulimit të shtatzënisë, ashtu siç po bën edhe Kiara.