Blero merr vendimin, po largohet nga Big Brother Vip Kosova

Është vetëm fillimi i këtij ‘Prime’ dhe banorët janë ndezur në momentet e para, e me këtë ritëm edhe po vazhdojnë.

Një deklaratë të fortë dha edhe Blero i cili tha se “këtë të premte, ose ai ose Linda do largohen nga shtëpia”.

Nga kjo deklaratë në bisedë u përfshi edhe Buci, të cilit Blero nuk i kthente përgjigje.