Blerina Rugova pyetet se ku e ka burrin që nuk shihet me të

‘Ku e ke burrin, s’po t’shohum kurrë me të’. Kështu përgjigjet Blerina Rugova.

Kreatorja e njohur Blerina Rugova është tejet aktive në mediat sociale.

Ajo para disa orësh ka realizuar në ‘Instagram’’ rubrikën pyetje përgjigjjeku ka marrë një numër të madh të pyetjeve rreth jetës së saj private.

Njëra prej tyre ishte “Ku e ke burrin, s’po t’shohum kurrë me të?”, andaj kështu është përgjigj edhe vet kreatorja.

“Burri jem nuk i don rrjetet sociale, po ashtu edhe fëmijët dhe unë ja respektoj privatësinë, dhe e dua shumë”.