Bero Dj apo banor i Big Brother VIP Kosova 2

Momenti që të gjithë prej jush e keni pritur me shumë entuziazëm ka arritur – tanimë zyrtarisht ka nisur edicioni i dytë i Big Brother VIP Kosova.

Nikoqriët e programit, Alaudin Hamiti dhe Jonida Vokshi e kanë hapur mbrëmjen e parë ‘Prime’, me një super audiencë në studio që e shoqëruan nisjen me plot duartrokitje.

Blero u prezantua ne hapjen e Big Brother VIP Kosova 2 si banori i parë që e hap deren e shtëpis së famshme.