Bashkëshortja e Robin Krasniqit shfaqet në këtë gjendje

Shfaqet gruaja e Robin Krasniqit, kjo është gjendje.

Modelja Marigona Krasniqi ka kohë që nuk është parë askund.

Dikur shumë e pranishme në fushata publicitare, kohët e fundit atë e kemi parë dukshëm më të tërhequr.

Martesa dhe të bërit nënë, sikur e stopuan aktivitetin intenziv të bukuroshes, e cila është martuar me boksierin Haxhi Robin Krasniqi.

Pas një kohe, Marigona është shfaqur sërish dhe po duket shumë bukur.