Azemi këshillon Vesën: Bëhu e sinqertë me vetën

Azemi e ka këshilluar Vesën.

Ai i ka thënë asaj që të reflektoj, dhe ta pyes vetën.

Poashtu i tha se mos e gënje vetën por mendoju.