Atij nuk do t’i vije aspak mirë, në këtë gjendje e ka publikuar reja e Remzie Osmanit, burrin e saj

Gëzimja është reja e këngëtares Rëmzie Osmani dhe ky fakt e ka bërë mjaftë të njohur për publikun e gjerë.

Gëzimja, ka një faqe me shumë ndjekës në Instagram, ani pse nuk është aktive si rejat e tjera të estradës.

Megjjthatë, kur ka raste të veçanta, Gëzimja edhe poston ndonjë fotografi aty këtu.

Në fotografinë e fundit, ajo e ka publikuar burrin e saj në plazh, pa dëshirën e tij.