Atifete Jahjaga s’la gjë pa bërë operacion, por s’do t’iu besoni syve se sa shumë qenka dobësuar ajo

Atifete Jahjaga është komentuar vazhdimisht shumë për dukjen e saj.

Ish-presidentja ka ndryshuar goxha dukjen dhe për këtë ka marrë komente të shumta.

Ajo është shumë aktive edhe në rrjetet sociale, me postime nga më të ndryshmet.

Një postim e ka bërë edhe sot, por ajo që bie në sy është se ish-presidentja qenka dobësuar goxha shumë.

Ndryshe, Jahjaga gjithmonë shfaqet në publik me veshje tejet të bukur dhe elegante.