Arjola shkon në dasmë, me pamjen e saj e lë në hije edhe nusen

Arjola Demiri, është padyshim njëra nga aktoret më të përfolura aktualisht, ani pse në profesionin e saj gjithmonë është treguar e suksesshme, pjesëmarrja e saj në formatin, Big Brother bëri bujë të madhe.

Ajo është një nënë shumë e përkushtuar, por që asnjëherë nuk e ka lënë anash profesionin e saj.

Duke qenë se përgjatë gjithë vitit ka qenë e angazhuar, ajo ditë më parë zgjodhi Egjiptin të pushojë.

Tani, ajo është kthyer dhe duket se është ftuar në një dasmë, veshja dhe dukja e saj e ka lënë nën hije edhe nusen.