Arbenita e ka harruar komplet Feron, shfaqet duke u puthur në buzë me dashurinë e re

Arbenita dhe Fero kanë qenë dyshja më e përfolur gjatë muajve të fundit në vendin tonë.

Ata tashmë i kanë dhënë fund martesës së tyre.

Por, të dy tashmë po vazhdojnë jetët e tyre, të ndarë nga njëri-tjetrit, madje ditëve të fundit dolën lajme se Fero është martuar.

E në fotografinë e fundit, shihet Arbenita duke e puthur në buzë vajzën e saj.