Anita Haradinaj për BBVK2: Do të jetë një shou i jashtëzakonshëm

Opinionistja e Big Brother Vip Kosova 2, Anita Haradinaj, ka uruar një sezon të mbarë për Big Brother Vip Kosova 2.

Ajo, në Prime-n e parë të këtij edicioni, ka deklaruar se ka pritshmëri të mëdha për banorët e shtëpisë më të madhe në vend.

“Me aq sa kam parë do jetë një shou i jashtëzakonshëm, do të kemi një lojë shumë të larmishme me shumë ngjyra sepse diversiteti në karakteret e banorëve me bën të besoj se kështu do të jetë”.

“Publiku do të kënaqet me lojën e atyre. Besoj shumë do të kemi për të komentuar dhe kaluar”, ka thënë Haradinaj.