Albina dhe burri i saj marrin vendimin e papritur një vit pas martesës

Albina Kelmendi është këngëtarja e cila këtë vit e përfaqësoi Shqipërinë në Eurovision.

Ky ishte viti edhe kur këngëtarja Albina Kelmendi i dha fund beqarisë.

Tani bukuroshja është vazhdimisht aktive në rrjetet sociale, me postime të ndryshme.

Ajo bashkë me burrin e saj janë shfaqur nga aeroporti dhe shkojnë diku jashtë Kosovës.