Alba me kërkesë për Vesën: Kur të kesh diçka me mua, ma thuaj veç mua e jo në prezencë të tjerëve

Jemi mësuar t’i shohim gjithmonë bashkë, por sonte një debat i vogël ka ndodhur në mes të Albës dhe Vesës.

Dy konkurrentet e Big Brother VIP Kosova, si rrallë herë kanë pasur tensione mes vete, derisa Alba kishte një porosi për Vesën.

“Kur të kesh diçka të më thuash mua, ma thuaj vetëm mua, jo në prezencë të tjerëve”, i ka thënë Alba, Vesës.