Adri, Iliriana dhe Shqipja shijojnë çamçakëzët në mënyrë të çuditshme

Tre konkurrentët e Big Brother VIP Kosova, Shqipja, Iliriana dhe Adri, kanë “thyer” rregullat sipas këtij të fundit.

Arsyeja është shijimi i çamçakëzit në mënyrë të pahijshme.