Rama: Dita e Madhe e Shenjtërimit të Nënë Terezës, shqiptares që i dëshmoi botës forcën e dashurisë

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, ka kujtuar Nënën Tereza në përvjetorin e saj të vdekjes.

“5 shtatori, Dita e Madhe e Shenjtërimit të Nënë Terezës, shqiptares që i dëshmoi botës forcën e dashurisë dhe dhembshurisë”

“’Në vend se të mallkosh errësirën ndiz një qiri’” – Nënë Tereza”, ka shkruar Rama.