Mbi 2 mijë gjoba trafiku në 24 orët e fundit në Kosovë

2 mijë e 25 gjoba trafiku janë shqiptuar në 24 orët e fundit në vendin tonë.

Sipas policisë, gjatë kësaj periudhe kanë ndodhur 21 aksidente me të lënduar dhe 38 me dëme materiale.

Në 24 orëshin e fundit gjithashtu janë arrestuar 16 persona dhe 12 janë dërguar në mbajtje.