Ronela Hajati ndryshon komplet pamjen, pos flokëve ajo ka ndryshuar diҫka edhe në fytyrë

Ronela Hajati, është njëra nga artistet më të dashura për audiencën.

Që nga paraqitjet e saj të para në skenë, ajo solli diçka ndryshe që natyrisht e bëri publikun për vete.

Me kalimin e viteve ajo u bë njëra nga këngëtaret më të pëlqyera duke qenë kështu në top-kërkesat e publikut.

Në fotografinë e fundit ajo shihet se ka ndryshuar ngjyrën e flokëve dhe madje ka bërë një vizatim edhe në fytyrë.