Fjolla e ka nisë shumë ‘nxehtë’ vitin 2024, ekspozon këmbët dhe gjoksin më shumë se ҫ’duhet

Pas një kohe të gjatë që nuk ishte mirë me shëndet, Fjolla Morina duket se e ka marrë veten.

Ajo sonte është lajmëruar përmes një fotografie në Instagram.

Ajo duket se pas probleme i është rikthyer jetës së saj normale.

Madje duket se Vitin e Ri e ka pritur më provokative se asnjëherë më parë, duke ekspozuar kështu këmbët dhe gjoksin.