Edona James shkon te frizerka për t’i bërë flokët kaҫurrela dhe përfundon në këtë gjendje

Edona James ishte një ndër banoret më të përfolura të Big Brother VIP Kosova.

Ajo vazhdimisht ka qenë shumë aktive brenda shtëpisë.

Por, mjaftë aktive duket se është edhe jashtë, sidomos në rrjetet sociale.

Në fotografinë e fundit, ajo shihet me flokët kaҫurrela dhe po duket më bukur se asnjëherë më parë.